BRUKERBIDRAG

Alle har en stemme. Alle trenger å bli hørt. På denne siden finner du noen av disse stemmene. Brev, bilder, dikt og andre bidrag fra våre brukere som er ment å skape håp, trøst og motivasjon.

Jeg er en overlever av seksuelle overgrep og voldtekter. Det har grunnleggende endret hvem jeg er som person. På mange måter har det gjort meg sterkere. Jeg har lært at mitt mot og min tapperhet ikke kjenner noen grenser. Jeg vet at jeg er en kriger i ånd og sinn

Jeg kjenner også en dypere empati enn jeg trodde var mulig, overfor andre overlevende og mot andres lidelser.

Jeg har lært hvordan jeg skal takle det. Jeg lar meg helbrede i mitt eget tempo. Jeg nekter ikke meg selv ubehaget eller skrekken, men jeg lar meg heller ikke sitte fast i det. Jeg vet hvordan jeg kan la dem renne inn og deretter drive bort. Det føles godt. Jeg vet at jeg ikke er statisk eller fast. At jeg går mot noe nytt.

Det er ingen tidsfrist på traumer. Det er ikke en formel du kan sette deg inn i for å komme fra skrekk til helbredelse. Hvis du har fått noen form for traumer, seksuelle traumer eller PTSD, vil jeg at du skal vite at du ikke er alene.

Jeg vil at du skal vite at det ikke var din skyld, uansett hva stemmene i hodet ditt forteller deg. Jeg vil at du skal vite at alle følelsene dine er viktige, så tillat deg selv å føle dem alle. Livet ditt er ikke over etter en tragedie.

Her kommer flere brukerbidrag.

Ønsker du å sende inn ditt brukerbidrag? Send e-post til june@dixi.no