warning 16 2 Hei!  For å forbedre brukeropplevelsen på våre websider bruker vi cookies.

Vi tar gjerne en samtale med deg. Tlf 22 44 40 50

Dixi Test Web
Your Store Slogan Here
Snakk med oss

FORTROLIG SAMTALE

DIXI tilbyr individuelle samtaler til utsatte og pårørende.

DIXIs tilbud

Snakk med oss

DU TRENGER IKKE VÆRE ALENE MED TANKENE

DIXI tilbyr gruppesamtaler både til utsatte, pårørende og partnere.

DIXIs tilbud

Snakk med oss

FORTROLIG SAMTALE

Tilbudet vårt gjelder både kvinner og menn.

DIXIs tilbud

Snakk med oss

VI KAN KONTAKTES PÅ TELEFON, SMS OG E-POST

Tilbudet er gratis og du trenger ingen henvisning.

Gratis tilbud

Opplevd voldtekt?

TA KONTAKT FOR GRATIS ADVOKATHJELP

Gratis advokathjelp her

Snakk med oss

NORMALE REAKSJONER PÅ EN UNORMAL HENDELSE

Les om senskader og reaksjoner

Vi er her for deg

Vi tilbyr samtaler og grupper til utsatte og pårørende

Les mer om vårt tilbud her:

DIXIs tilbud

Autistic child holding mothers hand 586x274

DIXI tilbyr samtalegruppe for deg som er utsatt for voldtekt. Den førstkommende gruppen er nå full, men ta gjerne kontakt om du har lyst til å være med i neste gruppe.

Vi setter opp venteliste og går i gang med ny gruppe når det er mange nok deltakere på listen. I mellomtiden er du velkommen til individuelle samtaler hos oss. 

Ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 22 44 40 50 hvis du tenker at dette kunne være noe for deg.

Alle som ønsker å delta i gruppe blir invitert til to til tre individuelle samtaler med veileder i forkant av gruppen for mer utfyllende informasjon, en vurdering av om dette tilbudet passer for den enkelte, eller eventuelt om andre tilbud passer bedre. Tema for denne samtalen er også behov og tanker omkring samtalegruppe.

Litt om våre samtalegrupper:

DIXI har tilbud om samtalegruppe for voldtektsutsatte, uavhengig av kjønn. Der kan man komme sammen og snakke om felles opplevelser, ta opp problemer og erfaringer, og gi hverandre støtte og råd. Gruppen skal fungere som støtte for det enkelte medlem på det personlige plan. Her kan man få snakke ut om sin egen situasjon. Man kan få gode råd og inspirasjon fra de andre, og forsøke å finne nye løsninger for å takle vanskelige situasjoner og problemer, både følelsesmessig og praktisk.
DIXI-gruppene er ikke et behandlingstilbud, men vi arbeider etter selvhjelpsmetoden. Gruppene ved DIXI Oslo blir ledet av terapeuter, psykolger eller andre med kompetanse på området.
Gruppene består av fem til sju personer pluss en leder som møtes en gang i uken på ettermiddagstid over tre måneder. Etter seks måneder møtes gruppa til et oppfølgningsmøte.

Tilbudet er gratis og gruppen vil møtes i lokalene til DIXI i Oslo.

 

Dixi Twitter Feed

Dixi Facebook Feed

DIXI Ressurssenter mot voldtekt

DIXI arbeider for å hjelpe voldtektsutsatte og deres pårørende, spre informasjon om senskader og skadefølger samt drive holdningskapende arbeid. DIXI tilbyr individuelle samtaler og samtalegrupper for voldtatte og pårørende. DIXI gir også telefonrådgivning på telefon 22 44 40 50. Hos oss får du gratis advokathjelp, temakvelder og foredrag, samt opplysning om hjelpeapparatet. Alt er gratis, vi har taushetsplikt og det trengs ikke legehenvisning.

Find Us On Facebook

Du kan følge DIXI på Facebook.

Dixi

Discover Me

Call Center

Dixi kan hjelpe deg.

Ring:

+47 22 44 40 50

Hjelp?